Categories
Diverse

Lördag med regn

En sommardag med regn från start. Det ser ut att hålla i sig resten av dagen också. Gissningsvis blir det en dag att tillbringa inomhus. Kaffet precis klart och det var gott att få en kopp.

Kollade min beställning från Amazon och det ser ut som varorna kommer från Tyskland och inte från nåt lager i Sverige som jag först trodde. Nu bor jag ju förvisso nästan närmare Tyskland än mesta delen av Sverige så det är väl inte så konstigt att det blir så. Det finns ju inga hinder över gränserna numera så det är fullt förståeligt.

Över halva semestern har nu gått. So far so good. Kollade lite på vad grannländerna har för reserestriktioner och det är fortfarande för komplicerat att resa utomlands. Intyg hit och dit och eftersom jag ännu inte är fullvaccinerad så innebär det säkert problem. Hoppas att det är mer normalt nästa år. Jag ser hela 2021 som förbrukat vad gäller utlandsresor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments