Uppringd av utländskt nummer

Estimated reading time: < 1 minute

Idag var det dags igen, uppringd från ett nummer från Storbritannien. Svarade såklart inte. Men jag undrar vad som driver dessa idioter att ringa? Det går att hitta lite artiklar från Finland och givetvis är det någon form av bedrägeri.

Det går lite i vågor med samtalen. Vissa veckor kan det ringa fyra, fem stycken. Sen är det uppehåll någon månad innan det börjar igen. Jag svarar aldrig på dessa samtal från utlandet. Är det någon som verkligen vill ha tag mig så räcker det att googla lite så går det att få kontakt med mig genom diverse kanaler. Men ring inte för då blir det ingen kontakt.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.