Covid-19 vaccination – dos 2

Estimated reading time: < 1 minute

Idag är det dags att få andra sprutan med vaccin mot Covid-19. Det ska bli skönt att få det avklarat och sen hoppas att det börjar bli normalt igen. Inte bara för mig utan för alla världen över. Jag kan lugnt säga att jag fått en del nya vanor under tiden Corona härjat. Undrar om jag kommer att bibehålla dessa eller hur lång tid det tar innan jag är tillbaka till tiden innan det bröt ut?

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.