Gatuparkering i Malmö

Published

Var ute och körde med bilen i Malmö idag och jag begriper mig inte på hur Malmö Stad tänker med gatuparkeringen. Det verkar inte enbart hänga ihop med var man vill att folk ska stå kortare tid. Vissa gator kostar dygnet runt. Andra är fria på kvällar och helger. Några är helt fria med bara en P-skylt.

Jag förstår att det är dyrt i innersta centrum där det är många bilar och ont om utrymme och man vill skapa lite omsättning. Men i utkanterna? Av någon anledning så kostar det Taxa B (röd biljett) i Hyllie. Det är lika dyrt som i större delen av innerstaden. Man kan stå vid Malmö Opera för halva det priset.

Behöver man Boendeparkering verkar det vara en ännu större huvudvärk. Jag är glad för mitt garage.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.