Torsdag afton

Published
Solnedgång Hyllie
Solen i trädet

Då var torsdag snart över. Fredag i morgon. Köpte mig en väderstation idag. Jag har blivit lite vädernörd med åren. Kanske kan jag komplettera med ytterligare data på min nuvarande vädersajt. Har noterat att det finns lite actions för Netatmo Weather Station på IFTTT. Det ska bli spännande att se vad man kan göra för automationer.

Väderstationen kommer även med en del som ska placeras utomhus och mäter utetemperatur med mera. Dessvärre är jag bara bestyckad med balkong och får nog placera den där. Inte helt optimalt men inget att göra om man vill ha med uppgifter om utomhusvädret. I första hand är det dock uppgifter för inomhusklimatet jag är ute efter. Jag har inte ens någon termometer inne och vet aldrig hur varmt det egentligen är.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.