Första höstdagen?

Vaknade och såg att det regnat under natten men att det var sol ett kort tag. Kollade på väderappen och ser att det utlovas regn nästan hela dagen idag. Temperaturen kändes också betydligt svalare. Det känns som att årets första höstdag har anlänt till Skåne.

Nu kommer det säkert att komma fler fina dagar senare i år men det är alltid något speciellt med den första dagen som liknar varje årstid. Det är precis likadant då man upplever den första vårdagen (den bästa enligt mig), sommardagen och vinterdagen.

Om bara fyra månader är vi kring årets mörkaste dag. Det är inte något jag ser fram emot alls.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.