Jag är sugen på lösgodis!

Published
Långa rader av lösgodis

Blev just sugen på lösgodis. Jag har inget hemma givetvis. Fast det kommer inte att hända att jag ger mig ut nu och köper godis. Om det håller i sig kan jag köpa hem i morgon istället. För jag behöver ändå handla på vägen hem från jobbet i morgon. Det är inte säkert jag är sugen då för att äta godis är inget jag gör så ofta. Men några gånger om året händer det.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.