Då var det helg igen

Published
Double homemade hamburgers
Double homemade hamburgers

Ytterligare en arbetsvecka avklarad. Helg i sikte. Inget vin ikväll. Bara kaffe och vatten. Det går bra det också. Hann laga hemgjorda hamburgare i veckan. Det blir alltid gott. Fast i helgen behöver jag komma på nåt annat att äta. Förra helgen blev det ju Hardy’s i Höör. Det blir det inte denna helgen.

Är lite sugen på chili con carne. Kanske jag lagar det. Det är ju enkelt och gott och jag har inte ätit det på hela sommaren. Det känns inte riktigt som sommarmat tycker jag. Nu när det börjar bli höst är det gott med grytor och liknande. Boeuf bourguignon är det definitivt snart dags för. Det blir så gott. Även om det tar fyra-fem timmar att laga.

Ha en trevlig helg!

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.