Lördag och det blev ChopChop Express

Published
Full rulle hos Chop Chop Express.
Full rulle hos ChopChop Express.

Lördag igen. Tvättlördag till och med. Inte mycket blev gjort här men jag blev sugen på mat från ChopChop Express. Så det var bara att åka dit och köpa mat att hämta hem. Jag har ju två ChopChop nära mig. En i Lockarp och en på Svågertorp. Den senare är min standard numera. Det är god mat faktiskt. Beställning via bildskärmar i restaurangen. Det passar mig perfekt. Valde mina två standardrätter, Yakiniku och Peanut Chicken. Helt perfekt. Ganska mycket folk i restaurangen idag. Verkar vara populärt på fredagar och helger.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.