Den Lilla Stora Coop i Burlöv

Estimated reading time: < 1 minute
Stora Coop i Burlöv
Stora Coop i Burlöv

Stora Coop i Burlöv har nu öppnat och för några dagar sedan passade jag på att göra ett besök. Det som förvånade mig mest var hur liten den var. Hur den kan få kallas Stora Coop är en gåta för mig. Den var max som en fjärdedel av exempelvis Stora Coop på Jägersro, gamla Wessels. Om ens det.

Inredningen var som i vilken Coop-butik som helst men utbudet kändes magert på grund av storleken. Det blir nog inte fler besök i den här butiken utan de gånger jag handlar på Coop får det bli på Jägersro eller vid Stadion. De är betydligt bättre än denna butiken. Den är inte i närheten av vad Obs! var en gång i tiden.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.