Avstängningar igen i Malmö

Estimated reading time: < 1 minute
Avstängning mot Pildammsvägen. Här ska inga cyklar förstöra kortegen.

Dags för en ny stor avstängning av diverse gator och vägar i och omkring Malmö. Denna gång för konferensen med det långa namnet “Internationellt Forum för hågkomst av Förintelsen och mot antisemitism“. Att komma ihåg förintelsen och bekämpa rasism tycker jag är en god sak att påminna om och arbeta med varje dag. Förfärande övergrepp mot miljontals människor. Följ gärna Auschwitz Memorial på Twitter och läs om levnadsöden för olika individer som deporterades dit. Skrämmande och sorgligt.

Avstängningarna i Malmö verkar ännu mer omfattande än när påven besökte Malmö 2016. Inte så konstigt då det är många fler regeringschefer och andra höjdare än vid påvens besök. Idag när jag körde hem från jobbet stod polisen vid varenda av och påfart på Yttre Ringvägen från avfarten till Ystad och hela vägen fram till Svågertorp. Vägen var dock inte avstängd ikväll när jag passerade men om den blir det blir det fort långa köer. Mesta avstängningarna skall vara i morgon och på onsdag. Jag behöver nog hitta nya vägar för att ta mig fram till jobbet och hem igen under dessa dagar.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.