Totalt djupfryst

Published
Karmeliten
Totalt djupfryst

Svängde in om Systembolaget ikväll och köpte några öl. Bland annat en Karmeliten. För att skynda på nerkylningen stoppade jag den i frysen. Sen blev jag förstås upptagen med annat och när jag väl kom på att jag lagt in den där så var den helt bottenfrusen. Så nu blev det ingen provsmakning av denna tyska öl. Den får gotta till sig i kylskåpet och jag får helt enkelt prova den en annan dag.

Jag är förtjust i veteöl. Tycker de är fylliga och goda. En annan favorit är Hoegaarden från Belgien. Sagt av en som helst dricker vin.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.