Urtavlan kan visst matcha armbandet

Apple Watch SE
Apple Watch SE kan färgmatcha armbandet

Det tog mig ett år att fatta att det faktiskt finns en urtavla som färgmässigt matchar armbandet på min Apple Watch SE. Jag har i princip bara haft en urtavla sedan jag köpte den men häromdagen fick jag för mig att utforska urtavlorna i appen. Och se där. Det gick ju att förnya sig. Måste säga att färgmatchningen blev ganska snyggt. Det är ju en liten detalj i det hela men när skärmen lyser upp så ser det riktigt snyggt ut.

Är överhuvudtaget mycket nöjd med den här modellen. Den större skärmen gör otroligt mycket jämfört min gamla Series 1. Ska bli spännande att se vad nyheterna blir i kommande modell. Det är otroligt vad mycket det går att få in i en klocka.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.