Underbart sommarväder idag

Published
Sommarväder och sol i Lund
Sommarväder och sol i Lund.

Trots vi är inne i snart mitten av september har det blivit fantastiskt sommarväder. Soligt och varmt. Som här i Lundagård idag. Soldis på förmiddagen men sen kom sommaren fram igen. Sådana här dagar vill man jobba utomhus. Det blev några turer ut från kontoret idag och det var skönt. Lunds universitet har fått tillbaka sina studenter nu till hösten och det är inte alls så ödsligt som det varit under det senaste året. Det är skönt att det ser ut att återgå till det normala igen. Vaccinera dig två gånger så har vi chans att hålla Covid-19 i schack.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.