Helg igen och lön på kontot

Estimated reading time: < 1 minute

Då var det helg igen. Den kom lika snabbt som förra veckans helg. Fast denna helg är det med ny lön på kontot. Det känns bra. Snart oktober och det blir bara mörkare och mörkare ute. Om tre månader vänder det dock och går mot ljusare tider. Bara att kämpa vidare.

Fick problem med att ansluta Virtualmin backupen till AWS S3 ikväll. Det visade sig att jag glömt spara nycklarna för mitt AWS konto och efter en del googlande hittade jag dem i en fil på servern. Nu är de sparade på säkert ställe. Man har bara en chans på sig att spara uppgifterna och efter det är det kört. Enda sättet annars är att skapa en ny Access Key.

AWS credentials
Räddaren i nöden

Inser att jag behöver fördjupa mig mer i mycket på AWS. Åtminstone börja med lite grundläggande kunskap. Fullärd lär jag aldrig bli.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.