Nya busslinjer i Malmö

Hyllie station busshållplats.
Nya linjer från Hyllie. Bussarna 9 och 10.

Det är bara att gilla när Skånetrafiken ändrar busslinjerna till det bättre för min del. Förra gången det skedde en ändring var det till det sämre då de drog in hållplatsen som var allra närmast mig. Numera behöver jag ta mig till Lindeborg Centrum men har fått tre linjer att välja på istället för två som det var tidigare. Den nya linjen heter 9 och går mellan Ön och Värnhem. Perfekt att kunna åka direkt till Värnhem utan byte. Linje 9 var tidigare linje 33 men då fick man en rejäl omväg över Svågertorp. Sträckningen på buss 9 är mycket rakare och smartare. Ska man ut till Svågertorp får man i fortsättningen ta buss 10.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.