Älv-Snabben 5 dockar Eriksbergs Färjeläge

Älvsnabben

Älvsnabben-båtarna är ett utmärkt sätt att se Göteborg från älven. De är inte gratis men ingår i Västtrafiks ordinarie biljetter så de är ett fynd att kryssa på älven med. Här dockar båten i Eriksbergs Färjeläge en tidig sommarmorgon. Inga passagerare skulle dock varken av eller på. Sätt dig på det övre däcket utomhus vid vackert väder och njut av utsikten över stora delar av Göteborg. Förutom att de är praktiska färjor för pendlare är de också perfekta för turister i Göteborg. I Eriksberg kan man även kolla på den större Tysklandsfärjan.

Annat tips för Göteborgsbesökaren: Volvo Museum.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.