Ett riktigt dåligt aktieköp

Getty Images aktieras
Dåligt köp.

Att köpa aktier är förvisso en riskfylld verksamhet men en aktie som rasat så mycket på så kort tid som mitt köp av Getty Images aktie har jag inte varit med om tidigare. På två veckor har den rasat med (i nuläget) en bra bit över 50%. Jag har några andra aktier som tappat rejält i värde sedan köp men under en betydligt längre period. Man kan ju undra om $GETY någonsin kommer att hämta sig så man tjänar några pengar på den? Får väl avvakta och se om jag kan fånga upp den när den når botten och köpa några aktier till. Den är inte köpt av någon annan anledning än att jag har ett samarbete med Getty Images när det gäller arkivbilder. En nostalgiaktie kan man säga.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.