Bastard Burgers – goda hamburgare

Bastard Burgers
Bastard Burgers, ingen tvekan om det.

Bastard Burgers på Mobilia i Malmö blev målet häromdagen för att testa ett nytt ställe. Ännu en av många kedjor av restauranger som serverar lite “finare” hamburgare. Det ligger lite halvt fristående i den mer nybyggda delen av Mobilia. Den i mitten av de två delarna av köpcentrat. De har en ingång från insidan av Mobilia så man slipper ge sig ut för att gå in så att säga. Nya fräscha lokaler så inget negativt där. Hyfsat med sittplatser fanns det.

Bastard Burgers, Mobilia

Valde månadens signaturburgare som hette Oklahoma Bastard Style. En hamburgare på 2 x 120 gram med ost, senap och stekt lök. Till det tog jag deras vanliga pommes frites och en chipotle dip. Beställningen var okomplicerad och personalen trevlig och hade koll på sortimentet. Efter en stunds väntan fick jag gå fram till disken och hämta min korg med maten.

Betyget?

Jag får säga att hamburgaren var god. Vällagad och perfekt stekt och saftig. God ost i flera lager. Det som däremot inte var bra var deras pommes frites. De var inte dåligt gjorda eller så men de kändes som vilka pommes frites som helst. Såna man hittar i frysdisken. Tycker det är synd att de inte satsar på någon mer hemlagad variant. Chipotle dippen var också tämligen standard men dock god.

Skulle ge Bastard Burgers betyget fyra av fem burgare. Bra ställe som rekommenderas. Men fundera på alternativ till vanliga pommes frites. De har lite annat att välja på också, som exempelvis lökringar eller mozzarella sticks. Det finns även Animal Fries som kanske kan dölja de tråkiga vanliga potatispinnarna. Möjligen att jag testar det nästa gång jag besöker Bastard Burgers. För fler besök räknar jag med att det blir. De finns även på Emporia och i city i Malmö om dessa ställen passar dig bättre.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.