Grattis Italien

Estimated reading time: < 1 minute

Grattis till Italien som vinner Euro 2020. En spännande match in i det sista med straffar som avgörande moment. Jag höll på Italien i finalen och är glad att de tog hem det. England kan gott vänta 55 år till.

Efter en månad med bra fotboll nästan dagligen, och som visats på kanaler som går att se, så kommer det att kännas lite tomt. Nu får vi vänta ett drygt år innan det är dags för nästa stora turnering, VM i Qatar 2022.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.