Oväder över Hyllie

Regn och åska över Hyllie.

Det var ett rejält busväder igår kväll över Malmö. Regn och åska i stora mängder. Hela sommaren har jag sett åskväder passera på väderkartan men de har lyckats missa Malmö varje gång. Men igår kväll var det äntligen dags. Åskan kom från Danmark så det passade bra att stå på balkongen som ligger västerut för att se när blixtarna lyste upp himlen.

Idag har vädret dock varit bättre. Om än inte soligt så i alla fall anständigt. Det märks att det sakta rör sig mot hösten. Ikväll spelar Malmö FF Champions League kval mot bulgariska Ludogorets från Razgrad. Det hade ju varit förträffligt om de kunde ta sig in i gruppspelet i Champions League. Går de inte vidare är de klara för gruppspelet i Europa League och det är ju ganska bra det också. Vi får hålla tummarna för ny succé.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.